A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

21/03/2020 18:34

Neteja a pressió (arxiu).

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes reforçarà a partir d’aquest vespre les accions de neteja a la via pública amb feines específiques de desinfecció, especialment en zones cèntriques, les àrees properes als centres sanitaris i assistencials, parades d’autobusos i, en definitiva, aquells carrers i places amb més freqüència de pas o propers a establiments oberts aquests dies. S’incidirà sobretot en el mobiliari urbà, el terra i zones sensibles, fent servir aigua a pressió i líquid desinfectant amb l’objectiu de frenar la propagació del coronavirus.

Per aquest motiu es demana a la població que segueixi confinada a casa i, encara més, que no se surti al carrer a partir de les 20.30 h per facilitar les tasques de neteja i desinfecció que es duran a terme avui amb la col·laboració de l’ADF 307 Sant Pere de Ribes.

Aquestes accions es faran diàriament durant els propers dies mentre duri el confinament i no són perilloses per a les persones i animals si bé com a precaució cal evitar-ne el contacte amb la pell, doncs consisteixen en ruixar una dissolució d’aigua amb hipoclorit de sodi.

Demà diumenge 22, efectius de l’ADF també ho faran a partir de les 9 del matí als carrers més transitats de les urbanitzacions i voltants de les illes de contenidors d’aquestes i dilluns 23, amb els serveis d’una empresa especialitzada contractada per l’ajuntament, no només es mantindrà la desinfecció als nuclis urbans (vespre) i a les urbanitzacions (matí) sinó que es faran durant el dia actuacions concretes per a les illes de contenidors urbans i polígons comercials, entre d’altres.