A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

20/03/2020 16:49

 

Degut al tancament de les biblioteques municipals de Sant Pere de Ribes, la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes i la Biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes, per la situació d’alerta sanitària de la covid-19, ha comunicat a les persones usuàries d’aquests equipaments que tots els documents en préstec que tinguin als seus domicilis s’han prorrogat automàticament. 

A més, recorden que des de casa, els usuaris i usuàries de les biblioteques que tinguin carnet poden accedir a la plataforma eBiblio, un servei en línia de llibres digitals, revistes i pel·lícules. Mitjançant l’aplicació o la web https://catalunya.ebiblio.es/ es pot tenir accés al seu contingut, tan sols identificant-se amb el número del carnet de biblioteca i la data de naixement. 

Les biblioteques municipals de Sant Pere de Ribes atendran les consultes dels veïns i veïnes per via telemàtica a través del correu b.st.pereribes.jp@diba.cat, la Biblioteca Josep Pla, i b.st.pereribes.mp@diba.cat la Biblioteca Manuel de Pedrolo. També actualitzaran continguts a les seves xarxes socials, on recentment han publicat un conte per als més petits de la casa.