A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

25/03/2020 17:04

L'hotel Desitges acollirà professionals de l'Hospital Sant Camil.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, conjuntament amb CatSalut, ha posat a disposició del personal sanitari de l’Hospital Sant Camil les habitacions d’un hotel del municipi per tal que els i les professionals del centre que ho necessitin puguin pernoctar-hi i no s’hagin de desplaçar a casa, sobretot aquells que resideixen a altres localitats. Es tracta de l’Hotel Desitges, situat a tres quilòmetres l’hospital, que juntament amb el Consistori ha arribat a un acord de col·laboració per oferir les seves habitacions amb aquesta finalitat ara que està tancat al públic per la suspensió de la seva activitat decretada per l’estat d’alarma com a establiment hoteler. L’hotel Desitges té 43 habitacions i es situa a la urbanització Els Cards de Sant Pere de Ribes. 

Segons ha explicat l’alcaldessa, Abigail Garrido, “molts professionals que treballen a l’Hospital viuen lluny[...]. Després de les jornades de moltes hores de treball, agafar el vehicle per tornar a casa seva pot ser complicat. Conjuntament amb l’Hotel Desitges hem posat en marxa la iniciativa de poder tenir habitacions a disposició del personal sanitari per tal que pugui descansar i estigui a prop del seu lloc de treball”. Garrido ha mostrat el seu agraïment als treballadors i treballadores de la salut que “s’estan deixant la pell en aquesta lluita a contrarellotge” i considera que en el context actual “totes les iniciatives solidaries són poques”.

L'HOTEL PALOU ES SUMA A LA INICIATIVA

A aquesta iniciativa s'hi ha sumat també un altre establiment hoteler local, l’Hotel Palou de Ribes, que d’aquesta manera oferirà les seves 10 habituacions com a allotjament per a aquest col·lectiu de treballadors i treballadores de l'hospital.

L'actuació és fruit de l’acord entre l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, amb el suport de CatSalut, i l’Hotel Desitges i l'Hotel Palou, que han rebaixat al mínim el preu del servei.