Casalet escoles Juny

EL CASALET DE JUNY - Escoles

 

Des del Pla Educatiu d'Entorn de les Roquetes s’organitza un casalet amb tallers diversificats durant el mes de juny, coincidint amb les setmanes de jornada continuada, –UN LABORATORI D’EXPERIÈNCIES - dirigit als alumnes de 5è i 6è. de les tres escoles de les Roquetes,  i sense cap cost per a les famílies.

Una proposta que va tenir una gran acollida el curs passat, i que aquesta nova edició tindrà lloc del 7 al 17 de juny, en horari de 15:00 a 17:00h

Les temàtiques/propostes dels tallers a realitzar estan basades en l’experimentació i l’aprenentatge a través d’activitats lúdiques i creatives, on cada infant podrà gaudir del plaer d’aprendre.  Amb una OFERTA DIVERSIFICADA  on  hi hagi paritat de nois i noies en tot tipus de taller, on puguin gaudir d’uns tallers de caire més tecnològic i uns de caire més artístic per fer més rica l’experiència educativa. A la vegada que es fomenta la pràctica del català i l’anglès.

És una actuació que s’emmarca dins la Mesura 17 del PMOE, Pla de Millora d’Oportunitats educatives del Pla Educatiu d’Entorn, finançada pel Departament d’Educació de la Generalitat, conjuntament amb el Ministerio de Educación y Formación Professional. I amb suport del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

INSCRIPCIONS DES DE CADA CENTRE ESCOLAR.

FULL INSCRIPCIÓ