Garraf Singular 2018 és un projecte comarcal que pretén aconseguir la inserció laboral o acadèmica de les persones participants a partir de la millora de la seva ocupabilitat, alhora que contribuir a cobrir la demanda laboral de la comarca en relació a diferents perfils professionalitzats del sector turisme.

Aquest projecte s'adreça a joves d’entre 16 i 29 anys que estiguin buscant feina, o vulguin reinserir-se al món educatiu o progressar laboralment en el sector turístic.

 

 

 

 

  

El projecte Garraf Singular 2018 combina :

  • Orientació i acompanyament laboral durant tot el projecte: assessorament individualitzat, orientació professional i en emprenedoria, informació laboral i acompanyament en la cerca d'ocupació, treball de competències transversals.
  • Formació: Inclou formació professionalitzadora del sector turístic que es complementarà amb un període de pràctiques professionals en empreses i amb possibilitats d’inserció laboral.

Requisits dels participants:

  • Joves d’entre 16 i 29 anys (amb o sense GESO i també amb titulació superior)

  • Inscrits/tes a l'Oficina de Treball del SOC, com a Demandants d'Ocupació No Ocupats o com a Millora d'Ocupació

  • Ser beneficiaris/es del programa de Garantia Juvenil.

Aquesta iniciativa d'àmbit comarcal està impulsada per l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, els ajuntaments de Sitges i de Sant Pere de Ribes, i les empreses Jalluca, SL (ROCROI) i l'Associació Entrem-hi.

El Projecte “Garraf Singular 2018”,  es un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, i per fonts provinents de la Conferència Sectorial d’Empleo y Asuntos Laborales, d’acord amb el Programes Singulars,  regulats per l’ Ordre TSF/142/2018, de 3 d’agost, per la qual s’estableixen les bases reguladores per a concessió de subvencions públiques destinades al finançament dels Projectes Singulars.