Agenda de l'Alcaldessa

Dilluns, 15 de maig de 2017

Avui vaig amb retard amb l'agenda !!! Hoy voy retrasada con la agenda !!!

He començat amb una reunió de planificació sobre les millores del pla de reactivació.  Els tècnics m'han els primers esquemes de com pot quedar l'avinguda Catalunya i la plaça de l'ermita de Sant Pau. Bona feina!! Després,  hem tingut reunió de treball sobre el teatre de Les Roquetes. A la tarda, he anat amb el regidor de cultura a veure com podem reorganitzar millor els espais del centre cívic per les entitats. Seguidament, he visitat algunes obres que estem fent al carrer.
BON DILLUNS!! fotos de la millora de les escales  (Estaven buides per sota i s'estaven enfonsant!! Aprofitarem per planta una bonica olivera!!

He empezado el día con una reunions de planificación sobre las mejoras del plan de reactivación . Los técnicos me han enseñado los primeros esquemas de como puede quedar la avenida Catalunya i la plaça de la ermita de Sant Pau. Buen trabajo!! Después hemos tenido reunión de trabajo sobre el teatro de Les Roquetes.  Por la tarde, he ido con el regidor de cultura a ver como podemos reorganizar algunos espacios del centro cívico.  Seguidamente, he visitado algunas obras.
BUEN LUNES!! Fotos de la mejora de las escaleras (estaban huecas y se estaban hundiendo!! Aprovecharemos para plantar un hermoso olivo!!