Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 25 de febrer de 2020

Agenda pública: dia 25 de febrer de 2020

Ahir no vaig poder escriure l'agenda. Així que us faig un petit resum. Al matí vaig tenir reunió de direcció per planificar millores a l'organització de l'ajuntament. Després, vaig treballar en el pla facturació municipal i al migdia, visites amb veïns i veïnes. A la tarda, vaig estar a l'hospital.

Aquest matí, he anat a l'hospital i després, tinc reunions de treball sobre l'autòdrom i altres projectes de desenvolupament econòmic. A la tarda, junta de govern i coordinació d'equip. BON DIMARTS!! Fotos de la millora de la vorera de Rafael Alberti. Continuem treballant!!

Ayer no pude escribir la agenda. Así que os hago un pequeño resumen. Por la mañana tuve reunión de dirección para planificar mejoras a la organización del ayuntamiento. Después, trabajé en el plano facturación municipal y a mediodía, visitas con vecinos y vecinas. Por la tarde, estuve en el hospital. Esta mañana, he ido al hospital y después, tengo reuniones de trabajo sobre lo autòdromo y otros proyectos de desarrollo económico. Por la tarde, junta de gobierno y coordinación de equipo. BUEN MARTES!! Foto de la memòria de la acera de Rafael Alberti. Continuamos trabajando!!