Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 16 de juny de 2020

Agenda pública : dimarts dia 16 de juny de 2020.
¿Aquest matí he tingut reunió de coordinació de COVID_19 per treballar la posada en marxa de casals d'estiu, campus, apertura de les piscines, jocs infantils¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿...també el recapte d'aliments d'aquest cap de setmana!! Seguidament, estic contestant correus, missatges i trucades. ¿¿
A la tarda, tenim junta de govern i Ple Municipal a les 18.30h que podeu seguir per canal blau! BON DIMARTS!!¿¿ (imatges de la visita a les obres d'ampliació de la llar d'infants El Cargol. Està quedant preciosa!!!)
¿Esta mañana he tenido reunión de coordinación de COVID_19 para trabajar la puesta en marcha de casales de verano, campus, apertura de las piscinas, juegos infantiles¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿...también lo recaudo de alimentos de este fin de semana!! Seguidamente, estoy contestando correos, mensajes y llamadas. ¿¿ Por la tarde, tenemos junta de gobierno y Pleno Municipal a las 18.30h que podéis seguir por canal blau! BUEN MARTES!!¿¿ (imágenes de la visita a las obras de ampliación de la guardería El Cargol. Está quedando preciosa!!!)