Agenda de l'Alcaldessa

Divendres, 8 de març de 2024

Agenda pública, divendres 8 de març de 2024

¿ Avui hem fet una roda de premsa per visitar el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD-SAI) que va ser traslladat fa un any a Can Salvador Miret per millorar les instal·lacions i adaptar-les a les necessitats del servei.
¿¿ Aquest canvi ha estat molt positiu, oferint més confidencialitat, millor atenció i confort a les usuàries. L'objectiu del SIAD és crear un espai exclusiu per a dones i membres de la comunitat LGTBI per a promoure l'empoderament i oferir suport més enllà de la violència masclista i la discriminació.
¿ El servei es continua prestant a les dependències municipals de la plaça de la Vinya d'en Petaca de Les Roquetes per aquelles persones que no poden desplaçar-se.
 
Agenda pública, viernes 8 de marzo de 2024
¿ Hoy hemos hecho una rueda de prensa para visitar el Servicio de Información y Atención a las Mujeres (SIAD-SAI) que fue trasladado hace un año a Can Salvador Miret para mejorar las instalaciones y adaptarlas a las necesidades del servicio.
¿¿ Este cambio ha sido muy positivo, ofreciendo más confidencialidad, mejor atención y confort a las personas usuarias. El objetivo del SIAD es crear un espacio exclusivo para mujeres y miembros de la comunidad LGTBI para promover el empoderamiento y ofrecer un apoyo más allá de la violencia machista y la discriminación.
¿ El servicio se sigue prestando en las dependencias municipales de la plaza de la Viña de Petaca de Les Roquetes para aquellas personas que no pueden desplazarse.
 
¿ Aquest matí hem fet la lectura d'un manifest institucional a plaça de la Vila (Ribes) i a la plaça de la Vinya d'en Petaca (les Roquetes) en motiu del #8M.
¿Invertir en igualtat és avançar com a societat. Avui i cada dia, continuem treballant per aconseguir una societat més igualitària!
--
¿ Esta mañana hemos hecho la lectura de un manifiesto institucional en la plaza de la Vila (Ribes) y en la plaza de la Vinya d'en Petaca (les Roquetes) con motivo del #8M.
¿Invertir en igualdad es avanzar como sociedad. Hoy y cada día, seguimos trabajando para conseguir una sociedad más igualitaria.