Agenda de l'Alcaldessa

Dijous 19 i divendres 20 de setembre de 2019

Agenda pública: dijous i divendres 19 i 20 de setembre.

Ahir vaig començar el dia amb reunió de treball sobre l'espai públic amb la regidora Montse ViCastar. Seguidament, reunió del Consell Comarcal per avançar en els projectes europeus. Al migdia, visita de veïns i veïnes i a la tarda, comissió executiva i junta de govern del Consell Comarcal.
Avui, he de respondre correus i trucades pendents. Una estona la necessito per gestions personals. Al migdia, tinc un casament. BON DIA!! Ja han començat les obres de millora del parc pompeu fabra!

Ayer empecé el día con reunión de trabajo sobre el espacio público con la regidora Montse ViCastar. Seguidamente, reunión del Consejo Comarcal para avanzar en los proyectos europeos. A mediodía, visita de vecinos y vecinas y por la tarde, comisión executiva y junta de gobierno del Consejo Comarcal.
Hoy, tengo que responder correos y llamadas pendientes. Un tiempo lo necesito para gestiones personales. Visita a algunas obras. A mediodía, tengo una boda. BUENOS DÍAS!! Ya han empezado las obras del parque pompeu fabra!