Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 17 de desembre de 2019

Agenda pública: dimarts dia 17 de desembre de 2019

Ahir no vaig escriure l'agenda! Així que us faig un resum! Vaig anar a BCN a la Direcció General del servei d'ocupació SOC per parlar de programes. Al tornar, vaig anar a la Junta de Govern de la Mancomunitat i a la tarda,vaig tenir comissió executiva i junta de govern del consell comarcal.

Avui, he començat atenent a les escoles de El Pi i Els costarets de Ribes en el programa de cooperatives.ara vaig a la reunió del pacte comarcal per l'ocupació. A la tarda, Junta de Govern de l'ajuntament i Ple Municipal. BON DIMARTS!!

Ayer no escribí la agenda! Así que os hago un resumen! Fui a BCN a la Dirección General del servicio de ocupación SOC para hablar de programas. Al volver , fui a la Junta de Gobierno de la Mancomunidad y a por la tarde, tuve comisión ejecutiva y junta de gobierno del consejo comarcal.

Hoy, he empezado atendiendo en las escuelas del Pi y Els Costarets de Ribes en el programa de cooperativas.ahora voy a la reunión del pacto comarcal por la ocupación. Por la tarde, Junta de Gobierno del ayuntamiento y Pleno Municipal. BUEN MARTES!!