Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 19 de novembre de 2019

Agenda pública: dimarts dia 19 de novembre de 2019

Aquest matí he tingut la visita de la inspectora-cap Rosa Gubianes per explicar-me que deixa el seu lloc a la comarca per incorporar-se a un nou departament per treballar la igualtat en el cos de mossos d'esquadra. Li hem agraït la seva feina durant aquests 12 anys a la comarca.
Desprès, he tingut reunió amb l'Amtu i els taxistes del municipi per valorar el serevi del TAD. Seguidament, reunió amb l'equip redactor del nou Institut escola Xaloc de Les Roquetes.
A la tarda, Junta de Govern Local i Junta de Portaveus. BON DIMECRES!!

Esta mañana he tenido la visita de la inspectora- jefe Rosa Gubianes para explicarme que deja su lugar a la comarca para incorporarse a un nuevo departamento para trabajar la igualdad en el cuerpo de mozos de escuadra. Le hemos agradecido su trabajo durante estos 12 años en la comarca. Después, he tenido reunión con la Amtu y los taxistas del municipio para valorar el serevi del TAD. Seguidamente, reunión con el equipo redactor del nuevo Instituto escuela Siroco de Las Roquetes. Por la tarde, Junta de Gobierno Local y Junta de Portavoces. BUEN MIÉRCOLES!!