Agenda de l'Alcaldessa

Dimecres, 15 de setembre de 2021

Agenda pública: dimecres, 15 de setembre de 2021
Bon dia! Avui tinc reunió de seguiment amb l’equip de la regidoria d’Espai Públic.
Donaré la benvinguda com a diputada de Turisme de la Diputació de Barcelona en el webinar Festa Alicia't 2021, la festa de la gastronomia de Barcelona.
Roda de premsa de l’Ajuntament per explicar als mitjans de comunicació el projecte de Can Jove. Hem treballat de valent per tenir un nou assentament urbà, residencial i sociosanitari, innovador, exemplar i respectuós amb el medi per millorar la qualitat de vida de les persones.
Reunió amb una empresa del municipi per fer seguiment del projecte de creació del Clúster-Centre de Recerca (Fred-Hub). Volem situar el municipi com a referent en la sostenibilitat mediambiental, eficiència energètica i digitalització a tota la cadena del fred (de la granja a la taula).
Acte de lliurament dels guardons a empreses de la comarca “Empresa Origen Garraf” a la Finca Mas Soler.
Fotos del pis mostra de protecció oficial que es construiran al Parc Central
Bon dimecres!
--
Agenda pública: miércoles, 15 de septiembre de 2021
¡Buenos días! Hoy tengo reunión de seguimiento con el equipo de la concejalía de Espacio Público.
Daré la bienvenida como diputada de Turismo de la Diputación de Barcelona en el webinar Festa Alicia't 2021, la fiesta de la gastronomía de Barcelona.
Rueda de prensa del Ayuntamiento para explicar a los medios de comunicación el proyecto de Can Jove. Hemos trabajado mucho para tener un nuevo asentamiento urbano, residencial y sociosanitario, innovador, ejemplar y respetuoso con el medio para mejorar la calidad de vida de las personas.
Reunión con una empresa del municipio para hacer seguimiento del proyecto de creación del Cluster-Centro de Investigación (Frío-Hub). Queremos situar el municipio como referente en la sostenibilidad medioambiental, eficiencia energética y digitalización en toda la cadena del frío (de la granja a la mesa).
Acto de entrega de los premios a empresas de la comarca "Empresa Origen Garraf" en la Finca Mas Soler.
Fotos del piso de muestra de protección oficial que se construirán en el Parque Central
¡Buen miércoles!