Agenda de l'Alcaldessa

Dimecres, 22 d'abril de 2020

Agenda pública: dimecres 22 d'abril de 2020.

Hola a tots I totes!! Els voluntaris i voluntàries han estat cosint més de 1000 mascaretes!! Conjuntament amb la donació de 2.500 mascaretes que ha fet SEAT, en els propers dies en farem entrega a través de les farmàcies i a les parades de BUS. GRÀCIES als voluntaris i també treballadors de SEAT!!

¿Hola a todos Y todas!! Los voluntarios y voluntarias han estado cosiendo más de 1000 mascarillas! Conjuntamente con la donación de 2.500 mascarillas que ha hecho SEAT, en los próximos días haremos entrega a través de las farmacias y a las paradas de BUS. GRACIAS a los voluntarios y también trabajadores de SEAT!!

Hem convocat un ple extraordinari per aquest divendres a les 18.30h per aprovar un Pla de Xoc i de Reactivació Municipal dirigit a :

¿¿¿¿¿¿¿Les famílies amb plans d'ocupació per les persones aturades a causa d'aquesta crisi sanitària i amb la posada en marxa d'una plataforma municipal de serveis a les persones que més ho necessiten.

¿¿¿ Les petites empreses i autònoms amb projectes de renovació dels espais públics per generar contractes de treball amb les empreses i autònoms del municipi.

¿¿El comerç local i emprenedors amb la posada en marxa del e-comerç. Una plataforma electrònica i compra a domicili que ajudarà al comerç local.

Són alguns exemples d'aquest pla que anirem posant en marxa!!
Un total de 3.640.000 € i una reserva per a projectes com l'Institut Xaloc de 4.900.000€.

Continuem treballant!!!

¿ hemos convocado un pleno extraordinario para este viernes a las 18.30h para aprobar un Plan de Choque y de Reactivación Municipal dirigido a :

¿¿¿¿¿¿¿Las familias con planes de ocupación por las personas paradas a causa de esta crisis sanitaria y con la puesta en marcha de una plataforma municipal de servicios a las personas que más lo necesitan.

¿¿¿ Las pequeñas empresas y autónomos con proyectos de renovación de los espacios públicos para generar contratos de trabajo con las empresas y autónomos del municipio.

¿¿El comercio local y emprendedores con la puesta en marcha del e-comercio. Una plataforma electrónica y compra a domicilio que ayudará al comercio local.

Son algunos ejemplos de este plan que iremos poniendo en marcha!! Un total de 3.640.000 € y una reserva para proyectos como el Instituto Xaloc de 4.900.000€. Continuamos trabajando!!!