Agenda de l'Alcaldessa

Dimecres, 27 d'octubre de 2021

Agenda pública: 27 d'octubre de 2021
Recordeu que l’Ajuntament ha obert la convocatòria de subvencions per arranjar l’habitatge de la gent gran, persones amb dificultats de mobilitat o amb risc d’exclusió social empadronades al municipi. Us deixo aquí l’enllaç per a més informació: https://www.santperederibes.cat/.../premsa-i.../noticies...
¿ Avui m’he reunit amb el departament d’Espai Públic per avançar en els projectes posats en marxa en aquest àmbit.
¿ He fet una reunió de treball amb els responsables del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès-Garraf.
¿ He assistit a l'acte d’agraïment a les empreses col·laboradores amb la formació en centres de treball, organitzat per l’institut de Can Puig.
¿ A la tarda, aniré a la presentació del projecte del Consell d’Infants a les famílies dels nous consellers. Participació ciutadana des de ben petits!
--
¿ Agenda pública: 27 de octubre de 2021
Recordad que el Ayuntamiento ha abierto la convocatoria de subvenciones para arreglar la vivienda de las personas mayores, personas con dificultades de movilidad o con riesgo de exclusión social empadronadas en el municipio. Os dejo aquí el enlace para más información: https://www.santperederibes.cat/.../premsa-i.../noticies...
¿ Hoy me he reunido con el departamento de Espacio Público para avanzar en los proyectos puestos en marcha en este ámbito.
¿ He celebrado una reunión de trabajo con los responsables del Consorcio Sanitario del Alt Penedès-Garraf.
¿ He asistido al acto de agradecimiento a las empresas colaboradoras con la formación en centros de trabajo, organizado por el Institut de Can Puig.
¿ Por la tarde, iré a la presentación del proyecto del Consell d’Infants a las familias de los nuevos consejeros. ¡Participación ciudadana desde pequeños!