Agenda de l'Alcaldessa

Dimecres, 30 de novembre de 2022

Agenda pública: dimecres 30 de novembre de 2022
¿ aquest matí hem estat als treballs de la intal.lació de càmeres de control de matrícules a l'accés als carrers de vianants.
Fins ara teníem pilones que seran substituïdes per aquest nou sistema. Els veïns i veïnes aviat rebran la informació i un cop estigui tot, al gener farem prova de funcionament.
¿ he tingut reunió per temes de recursos humans.
¿ he anat a la cloenda de la jornada sobre Metavers que ha organitzat NODE Garraf a Sitges.
¿ al migdia, he tingut reunió amb alcaldes i alcaldesses sobre el model de recollida i gestió de residus per millorar el sistema. El planeta s'ho mereix i tots i totes ho hem de fer possible.¿¿
¿ a la tarda tindré visites de veïns i veïnes.
 
Agenda pública: miércoles 30 de noviembre de 2022
¿ esta mañana hemos estado en los trabajos de la instalación de cámaras de control de matrículas en el acceso a las calles peatonales. Hasta ahora teníamos pilonas que serán sustituidas por este nuevo sistema. Los vecinos y vecinas pronto recibirán la información y una vez que esté todo, en enero haremos prueba de funcionamiento.
¿ he tenido reunión por temas de recursos humanos.
¿ he ido a la clausura de la jornada sobre Metaverso que ha organizado NODE Garraf en Sitges.
¿ al mediodía, he tenido reunión con alcaldes y alcaldesas sobre el modelo de recogida y gestión de residuos para mejorar el sistema. El planeta se lo merece y todos y todas debemos hacerlo posible.¿¿
¿ por la tarde tendré visitas de vecinos y vecinas.