Partit Demòcrata - Veu i Acció

PDeCAT-ViA és una coalició formada pel Partit Demòcrata i el col·lectiu Veu i Acció de Sant Pere de Ribes. Va concòrrer a les eleccions de 2007 i 2011 com a CIU-VIA obtenint 4 i 5 regidors respectivament. Ha format part del govern municipal entre setembre de 2013 i maig de 2015. En les eleccions municipals del passat mes de maig, va obtenir 4 electes. Formalitza el nou nom en el Ple ordinari del mes de març de 2017.

L'objectiu de la coalició és regenerar la vida política del municipi de Sant Pere de Ribes, millorar les condicions de vida dels seus ciutadans i construir un projecte de futur assumible pel conjunt de la ciutadania.

A les arrels de PDeCAT-ViA hi ha, principalment, dones i homes de Sant Pere de Ribes vinculats a l'entramat associatiu local i preocupats per la situació del municipi. S'hi apleguen, doncs, sensibilitats polítiques i socials que, des de la centralitat, opten per l'acció política i per la transformació efectiva del municipi per donar sortida a les necessitats dels seus habitants.

 

REPRESENTANTS MUNICIPALS

Lluís Giralt i Vidal (PDeCAT-ViA) - giraltvl@santperederibes.cat

Nascut l'any 1964. És enginyer tècnic agrícola i llicenciat en enologia. Ha estat president de l'entitat Els Xulius, membre del Consell Escolar i de la Comissió de Balls Populars i voluntari a l'entitat d'acollida Baula. Regidor i conseller comarcal des del 2007. Forma part de ViA i ha estat alcalde del municipi entre juliol de 2014 i maig de 2015.

 

Eliseo Blanch Masjoan (PDeCAT-ViA) - blanchme@santperederibes.cat

Empresari del sector metal·lúrgic, membre dels Castellers de Les Roquetes i la Comissió de Festes de Les Roquetes.

 

 

Esther Morales Miguel (PDeCAT-ViA) - moralesme@santperederibes.cat

Llicenciada en Econòmiques. Subdirectora general al Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Núria Giralt i Vidal (PDeCAT-ViA) - giraltvn@santperederibes.cat

Llicenciada en Geografia i Història, ensenyant de català i propera al món de la investigació històrica local.

 

 

MOCIONS

Les mocions presentades als plens pel grup municipal es poden consultar a les seccions de mocions inlcoses en l'apartat dels Plens municipals.

 

@PDECatSPRibes
@PDeCAT_ViA 

 

 

 

 

NOTÍCIES/ARTICLES D'OPINIÓ:

MOLTS REPTES, POCA CAPACITAT (gener 2017)

Què hem après de la crisi? (juny 2017)

Afronti d’una vegada el debat sobre la ubicació del Xaloc i no s’amagui darrera de la Generalitat, senyora alcaldessa! (febrer 2018)

Ens hi hem posat, treballem pel futur (desembre 2018)