Partit Popular

Benvinguts a l'espai del Grup Municipal del Partit Popular Català de Sant Pere de Ribes a la web de l'Ajuntament.

En aquesta pàgina trobareu tota l'actualitat del nostre partit al municipi, les intervencions dels nostres Regidors als Plens Municipals, el detall de les mocions, precs i preguntes que la nostra formació plantegi al consistori, a mes d'una agenda de les activitats i actes públics que realitzi el Partit Popular Català a Sant Pere de Ribes. 

Així mateix us animem a visitar de forma continuada el nostre perfil a Google+, on trobareu molta mes informació, fotos, vídeos, etc... del PPC de Sant Pere de Ribes.

 

REPRESENTANTS MUNICIPALS

 

José Asín Fernández (PP) - asinfj@santperederibes.cat

Portaveu del grup municipal. Nascut l'any 68. És conductor de grua municipal a Sitges. Va entrar com a regidor a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes l'any 2011 i actualment és secretari general del PP de Sant Pere de Ribes.

 

 

Raúl Sánchez Villena (PP) - sanchezvr@santperederibes.cat

Nascut l'any 77. És auxiliar administratiu. Va entrar com a regidor a l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes a l'octubre de 2015 i actualment és Secretari d'Organització i Comunicació del PP del Garraf.

 

 

MOCIONS

Les mocions presentades als plens pel grup municipal es poden consultar a les seccions de mocions inlcoses en l'apartat dels Plens municipals.

 

@popularsribesroquetes

@PPRIBESROQUETES 

 

 

 

 

NOTÍCIES/ARTICLES D'OPINIÓ:

PRESSUPOST PER CRÈIXER (gener 2017)

CASA DE LA VILA, ACORD PER FI (juny 2017)

TRANSPORTE PÚBLICO Y MOVILIDAD, UNA NECESIDAD (febrer 2018)

42 MESES DE GESTIÓN RESPONSABLE  (desembre 2018)