Unitat Municipal 9- Candidatura d'Unitat Popular - Poble Actiu

Unitat Municipal 9 és una organització política municipal, de caràcter unitari i popular. Els nostres objectius són la justícia social i l'alliberament nacional. Ho volem fer des del municipalisme, treballant amb la voluntat d'esdevenir una força motriu de les  transformacions socials, polítiques i culturals de Sant Pere de Ribes, i mitjançant la participació oberta, la crítica constructiva i la solidaritat.

El nostre Grup Municipal a l'Ajuntament és un dels instruments d'intervenció política dels que ens hem dotat per tal de dur a terme els nostres objectius.

 

REPRESENTANTS MUNICIPALS

Tomàs Carandell i Baruzzi (UM9-CUP) - carandellbt@santperderibes.cat

Va néixer el 1985. Educador Social. Vinculat a l'esport de base, a l'Handbol Ribes i a moviments socials. Actualment és portaveu del grup municipal d’Um9-CUP i membre de la Comissió Informativa de Serveis a les Persones. Militant de la CUP.És membre del Consistori des del 2011.

 

 

Laura Marcos i Navarro (UM9-CUP) - marcosnl@santperederibes.cat

Nascuda el 1969. Treballa d'administrativa. Vinculada a les lluites veïnals de les Roquetes. Ha estat regidora d’Ensenyament i Dona en l’anterior govern d’Um9-CUP. Va entrar com a regidora a l'Ajuntament l'any 2012.

 

 

Joan López Fernández (UM9-CUP) - lopezfj@santperederibes.cat

45 anys, viu a Ribes. Regidor i conseller comarcal. Urbanista, treballa a l’Ajuntament de Canyelles de cap d’urbanisme i n’és membre del comitè d’empresa. Forma part de la CUP i està vinculat a moviments socials locals i de la comarca. 

  

 

Magda Torrents Garriga (UM9-CUP) -torrentsgm@santperederibes.cat

33 anys, viu a Ribes. És pedagoga i treballa de professora a l’Institut Xaloc de les Roquetes. Ha estat presidenta de l’Entitat Ger i participa al ball de gitanes. Vinculada a moviments socials. Ha iniciat en aquesta legislatura les responsabilitats de regidora

 

 

MOCIONS

Les mocions presentades als plens pel grup municipal es poden consultar a les seccions de mocions inlcoses en l'apartat dels Plens municipals.

 

@UM9.UnitatMunicipal9

@Unitat9

 

 

 

 

 

NOTÍCIES/ARTICLES D'OPINIÓ:

El Pressupost pel 2017 (gener 2017)

Casa de la Vila: Crònica d’una reobertura anunciada (juny 2017)

L’hora de l’Institut Xaloc (febrer 2018)

Les nostres propostes al Pressupost 2019 (desembre 2018)