Secció local d'ERC a Sant Pere de Ribes. Partit independentista, d'esquerra i amb sensibilitat social. Volem un municipi referent del segle XXI que treballi per satisfer i defensar els drets civils de tothom, inspirant-nos en els valors republicans d’igualtat i llibertat en comunitat.

Volem potenciar l’oferta educativa, ampliar la Formació Professional per preparar millor el
nostre jovent vers les necessitats del món laboral a nivell local i, també, global.

Volem promoure l’acció empresarial amb tecnologies sostenibles i potenciar la xarxa de comerç local, comerç de proximitat, un model d’èxit que cohesiona els àmbits urbans.

Volem crear el centre d’interpretació per donar a conèixer la història del municipi des del
castell del segle X a Les Roquetes al segle XX per ser un municipi integrador del segle XXI i coordinar l’agenda cultural ampliant l’oferta de festivals de música, teatre i arts en
general, pensant en els veïns i veïnes i visitants, com a principals receptors de la proposta.

Volem que Sant Pere de Ribes emprengui el camí de la transició energètica cap a un món d’energies renovables. Un món on el respecte per un entorn equilibrat i sostenible és bàsic per assegurar la qualitat de vida de la ciutadania, ara i en el futur.

Volem un municipi referent del segle XXI que treballi per satisfer i defensar els drets civils de tothom, inspirant-nos en els valors republicans d’igualtat i llibertat en comunitat.

 

REPRESENTANTS MUNICIPALS

Francesc Xavier Pascual i Soriano (ERC-AM)

Jaume Torras i Roca (ERC-AM)

 

WEB I XARXES SOCIALS

    

 

MOCIONS

Les mocions presentades als plens pel grup municipal es poden consultar a les seccions de mocions inlcoses en l'apartat dels Plens municipals.

 

NOTÍCIES/ARTICLES D'OPINIÓ:

UNS PRESSUPOSTOS SENSE PROJECTE (gener 2017)

Governant “Tirant pel dret” (juny 2017)

Una Gran Oportunitat Perduda (febrer 2018)

A poc de les eleccions municipals de 2019 (desembre 2018)

El problema de governar per sorpresa (abril 2019)