Fem Poble és una agrupació d'electors formalitzada per a la legislatura de 2015-2019 a Sant Pere de Ribes amb quatre eixos com a línea d'actuació: millorar la transparència, la democràcia i la participació ciutadana en la política local; afavorir la inclusió social; apostar per polítiques de proximitat i sostenibilitat i  avivar l'economia i la cultura en el municipi.

Fem Poble és una agrupació política existent des de 2015 al municipi de Sant Pere de Ribes. Forma coalició amb En Comú Podem.

Defensem en el nostre codi ètic la democràcia directa i deliberativa, que la gent protagonitzi la vida política i pugui decidir en consultes ciutadanes.

Els nostres càrrecs electes tenen limitació salarial i també de mandats per afavorir la rotació i la participació ciutadana. No ens agafem a les cadires ni a interessos personals perquè entenem la política com una eina de transformació social. Treballem per:

  • Radicalitat democràtica en les institucions i en el funcionament intern, especialment a la pressa de decisions.
  • Rescat social urgent per a totes les persones en situació d’emergència social i lluita radical en front de les elits especuladores que retenen habitatges buits.
  • Lluita per revertir les retallades, amb desobediència si s’escau, així com aposta ferme per la remunicipalització dels serveis bàsics.
  • La defensa de polítiques d’igualtat en les institucions, al carrer i internes. La defensa feminista ha d’estar present en tot moment.
  • Aposta, sense escletxes, per un urbanisme sostenible antagonista de l’especulació immobiliària i basat en l’interès social. Fem Poble no participarà en cap cas en projectes que defensin la sobreurbanització del municipi.
  • Aposta per l’economia social, transformadora i polítiques basades en la redistribució de la riquesa, del treball i de la defensa de les treballadores.
  • Elaboració i compromís d’un codi ètic intern que garanteixi les bones pràctiques.

 

REPRESENTANT MUNICIPAL

 

  Graciela Haydée Falconi Romero (FP-ECG)

 

WEB I XARXES SOCIALS

    

 

MOCIONS

Les mocions presentades als plens pel grup municipal es poden consultar a les seccions de mocions inlcoses en l'apartat dels Plens municipals.

 

NOTÍCIES/ARTICLES D'OPINIÓ:

PROPOSTES CONCRETES PER ALS PRINCIPALS REPTES DE LA NOSTRA CIUTADANIA (gener 2017)

Cultura, habitatge, mobilitat i educació per a totes, i que ho sàpiga tothom! (juny 2017)

Ho estem aconseguint: més habitatge i bus urbà (febrer 2018)

PER UN PROJECTE DE MUNICIPI COHERENT AMB LES NECESSITATS SOCIALS (desembre 2018)

4 ANYS FENT POBLE (abril 2019)