El Programa Enfeina't consisteix en la contractació laboral i acompanyament a la contractació i inserció de les persones desocupades de llarga durada, amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat, trencar amb la seva situació de desocupació, i evitar així la seva cronificació i facilitar-los experiència professional per a la seva inserció laboral.

L'objectiu d'aquest programa és contribuir a la dinamització del mercat laboral i millorar les possibilitats de trobar feina a les persones en situació de desocupació de llarga durada, amb contractes en períodes de 6, 9 ó 12 mesos, adquirint experiència professional i una millora en la seva ocupabilitat.

Les actuacions a desenvolupar són les següents:

  1. Actuació d'experiència laboral: contractació de 4 auxiliars administratius, 2 auxiliars tècnics i 1 conserge per un període de 12 mesos.
  2. Actuació d'acompanyament a la contractació i la inserció

Aquest programa s'adreça persones en situació de desocupació de llarga durada (persona demandant inscrita a l'oficina de Treball un mínim de 12 mesos, continuats o no, dins d'un període de 18 mesos) que compleixen tots els requisits legals per a poder formalitzar un contracte de treball en el moment de la seva signatura.

Més informació:

  • Trucant al 93 810 92 90 (extensió 127).
  • Enviant un correu electrònic a ocupacio@santperederibes.cat indicant NOM, COGNOMS i telèfon actualitzat on us puguem localitzar.

Adreçant-vos a les OAC's de Ribes o Roquetes indicant el vostre interés en el programa ENFEINA'T.

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa ENFEINA’T, regulat per l’Ordre TSF/150/2018, de 3 de setembre"

soc_2l        idbh           LOGO MINISTERI COLOR