COMENÇA EL PROGRAMA "UBICAT" AL MUNICIPI DE SANT PERE DE RIBES

 

Aquest 2020 l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha continuat oferint actuacions d'orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional de les persones aturades, inactives, o persones treballadores, preferentment, aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral.

Les actuacions ocupacionals que es poden desenvolupar són:

  • Actuació d'orientació sociolaboral.
  • Actuació de coneixement de l'entorn productiu, d'acostament a les empreses i de prospecció laboral.
  • Recursos per a la capacitació del personal tècnic

 

“UBICAT“ és un programa innovador propi de la Comunitat Autònoma de Catalunya d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social que es desenvolupa amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació.

Aquest programa s'adreça a persones en situació d’atur, persones inactives i les persones treballadores, preferentment aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral. Es prioritza l’atenció de col·lectius amb especials dificultats d’inserció laboral: persones en situació de risc d’exclusió social; en situació d’atur de llarga durada; amb baixa qualificació professional; desocupades majors de 45 anys; amb discapacitat física, psíquica, mental o sensorial; en tractament de salut mental; dones que han patit o pateixen situacions de violències de gènere; i persones nouvingudes en situació de desavantatge laboral. 
 

Les persones interessades que hi vulguin participar han d’estar inscrites a l’oficina de treball del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandant d’ocupació no ocupat o en millora d’ocupació.

Si en vols rebre més informació pots escriure un correu a ocupacio@santperederibes.cat o bé trucar al 93.810.92.10 

 

 

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d’agost”.

 

soc_2l     idbh