Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

25/04/2018 13:41

Nova Carpa Revolució ubicada a la Masia Can Puig.

El Festival Internacional d’arts escèniques Fes+Chapeau torna en la seva 5a edició amb una programació variada de circ, teatre, dansa, poesia i música que tindrà lloc del 26 d’abril a l’1 de maig a Sant Pere de Ribes. Una edició que tindrà un to més contemporani en la seva programació artística, donant més importància al llenguatge del cos i el moviment i per la qual hi passaran fins a 38 companyies. Demà es donarà el tret de sortida amb una jornada de portes obertes a les 18h a la Carpa Revolució, i seguidament, a les 19h, s’estrenarà l’espectacle del projecte El Celler de creació anomenat “Ballata d’Autunno”, de la companyia Teatro Nelle Foglie.

El Celler de creació és el projecte de la Carpa Revolució en el que es vol acollir i donar suport a la creació artística oferint un entorn de treball, experimentació i innovació per als creadors, posant a la seva disposició l'equipament i infraestructura necessària per a desenvolupar-se. Tot i ser un espai per a professionals, les residències artístiques també estaran obertes al públic en ocasions puntuals i serviran per establir una relació d'intercanvi i diàleg entre el creador i la ciutadania.

Enguany s’ha ofert una residència tècnica a la companyia Teatro Nelle Foglie, que durant 10 dies ha treballat a la Carpa Revolució la posada a punt del seu espectacle “Ballata d'Autunno”, obra multidisciplinar que uneix el teatre d'ombres, el mim, l'acrobàcia aèria i el clown. S'hi barregen així la força del circ, la improvisació del teatre de carrer i la poesia del teatre de figura, transportats pel llenguatge universal del cos, de la mirada i de les ombres. Personatges sense paraules ens transporten a una performance fora del temps, que narra el descobriment d'un món nou, una realitat per explorar i en la qual perdre, una perifèria que es transforma en una floresta en la qual cal buscar el propi camí, el propi lloc de pertinença, la pròpia identitat.

Aquest any el Fes+Chapeau compta amb diversos espais com la carpa del Mercat, el Racó o l’espai Àgora, amb epicentre a la Carpa Revolució (ubicada a la Masia Can Puig, al carrer Major, 110). Els abonaments per als 6 dies de festival tenen un preu de 10 euros i les entrades diàries, a 5 euros. Pel que fa als més menuts, els preus seran de 5 euros l’abonament i l’entrada diària, a 2,5€.

Es pot consultar la programació del festival i el seu desenvolupament a través del seu  Facebook.