A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

03/04/2019 08:22

Flow Papagayo, de Mumusic Circus, premi Zirkòlika al millor espectacle de carrer.

Del 18 al 22 d’abril de 2019, la Carpa Revolució acollirà la 6ª edició del FES+CHAPEAU, Festival Internacional d’Arts Escèniques. Abans, però, el diumenge 14 d’abril celebrarà el dia mundial del circ, a les 18 h, amb Mumusic Circus presentant el seu espectacle "Flow Papagayo", premi Zirkòlika 2018 al millor espectacle de carrer.

El Fes+Chapeau és un festival que promou i difon les arts escèniques al carrer alhora que genera un espai d’intercanvi i connexió artística professional, entenent l’art com a motor de canvi, transformació i cohesió social. En l’edició d’enguany ja han transcendit els noms d’algunes companyies i artistes nacionals i internacionals que hi actuaran. Adriano Cangemi, Alikindoi, Arritmados, Asian Dub Foundation Soundsystem, Bangarang Nuits!, Collectivo Azar, Control Z y sus Cholos, Cris Blasco & Pat Sol, Dikothomia, Dijeyow, Duo X caso, Efecto R, Enemic Natural, Escarteen Sisters, Gabriel Briones, Júlia Campistany, Katapulta, Laberinto Producciones, Las Fritas, Little Testa, Mabel Flores & La Kayangó, Microguagua, Miss Loopita, Mr. Divinetz & Big Lady, Oli el Clown, Percal Percussió, Puntmoc, Spirito, La Sra. Tomasa, Talia Teatre, The Kinky Coo Coo's... són els primeres de molt altres per confirmar.

El festival és una plataforma eclèctica amb propostes artístiques de circ, música, teatre, dansa, titelles, instal·lacions i arts plàstiques que també experimenta escenogràficament amb l’espai públic creant ambients originals. El celler de creació i les residències d’espectacles són alguns dels seus valors a l’alça que compagina amb una programació cultural durant l’any. La ubicació de la Carpa Revolució, a la Masia Can Puig de Ribes (carrer Major, 110) i el seu entorn, faciliten la disposició de diferents espais, tots ells pròxims, on es duen a terme les representacions.

Podeu estar al dia de les novetats i informacions del festival a través del seu  Facebook. Entrades ja a la venda a www.fespluschapeau.org.