Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

08-07-2019 

L’AJUNTAMENT S’ADHEREIX A LES CONCENTRACIONS DE REBUIG A L’AGRESSIÓ A UNA MENOR A MANRESA

La pacarta 'Prou violències masclistes' penjada a la façana de la Casa de la Vila. 

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, amb la finalitat de mostrar el rebuig a la presumpta violació en grup que va patir una menor a Manresa l’octubre de 2016, se suma a la convocatòria de concentracions organitzada per col·lectius feministes per avui dilluns 8 de juliol a les 18 hores. Aquest acte de denúncia obert a tothom tindrà lloc davant la Casa de la Vila, a Ribes, i l’edifici de l’Ajuntament a la Vinya d’en Petaca, a les Roquetes.

L’Ajuntament vol expressar la més enèrgica condemna d’uns fets absolutament intolerable i vol deixar constància de la seva solidaritat amb la víctima i amb totes les dones víctimes de la violència masclista a les quals s’ha d’oferir una resposta ferma, inequívoca i urgent. Per tant, l’Ajuntament es reafirma en el compromís permanent en la lluita contra qualsevol forma de violència contra les dones i anima a tothom a participar en aquesta concentració.