Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

08-08-2019 

L’AJUNTAMENT CONTINUA TREBALLANT PER MILLORAR EL BARRI DE LA CERVERETA

La regidora Montserrat Vico i l'alcaldessa Abigail Garrido visitant les obres al barri de la Cervereta.

Ahir, dimecres 7 d’agost, l’alcaldessa Abigail Garrido i la regidora d’Espai Públic i Edificis Municipals, Medi Ambient, Mobilitat Sostenible i Transició Energètica, Smart Cities i Projectes Europeus, Montserrat Vico, van visitar les obres que s’estan duent a terme al barri de la Cervereta, el més antic de les Roquetes, per millorar l’accessibilitat dels carrers i facilitar el trànsit de vianants i vehicles.

Es tracta d’una zona amb 6,5 km de via pública “on es van construir les cases sense tenir cap planificació prèvia i moltes d’elles d’auto-construcció”, ha explicat Garrido, i fruit d’això “hi ha carrers molt estrets amb voreres pràcticament intransitables”, ha afegit. Fins al moment, “estem fent petites actuacions per facilitar l’accessibilitat sobretot a persones grans amb majors dificultats per desplaçar-se”, ha detallat la regidora, però “continuem treballant en projectes de major envergadura com és la plataforma única per vianants i vehicles al carrer de Federico Garcia Lorca”, ha anunciat.

En primer lloc, l’Ajuntament va realitzar un informe tècnic de diagnòstic dels paviments i les voreres i es va fer una classificació segons el seu estat. Aleshores es va començar a actuar en les més urgents amb Plans d'Ocupació d’Obres, els quals s’han dedicat a millorar les voreres (panots, vorades, rigola i escocells) i reparar els forats dels carrers Fernando de Magallanes, Federico Garcia Lorca, Jacint Verdaguer, Jacint Benavente i Ermengardis.

A més, es destinaran 300.000 euros del Pla de Reactivació municipal 2019-20 al Pla de Millora de la Cervereta per continuar les obres en els propers mesos, doncs, “no només s’ha d’actuar d’una manera superficial sinó també en profunditat millorant les infraestructures com la telefonia i l’enllumenat, que encara disposa de pals de fusta”, ha conclòs l’alcaldessa.