Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

10-09-2019 

LA CARPA REVOLUCIÓ ACOLLIRÀ LA BARCELONA JUGGLING CONVENTION

Cartell de la primera edició del Barcelona Juggling Convention.

La primera edició de la Barcelona Juggling Convention, tindrà lloc a la Carpa Revolució de Sant Pere de Ribes els dies 27, 28 i 29 de setembre. La BJC19 és una trobada internacional anual de malabaristes, un espai de formació i d’intercanvi de coneixement per a la pràctica de malabars. Està basada en l’ensenyament, l’aprenentatge i el descobriment de les diferents tècniques de malabars. La BJC19 està organitzada conjuntament per MAGMA (Associació Catalana de Malabaristes) i l’espai de creació Carpa Revolució de l’Associació Fes+Chapeau.

Les entrades anticipades ja es poden adquirir en línia (http://fespluschapeau.org/entrades/) per un preu de 45 euros i 50 euros en taquilla a l’inici de la trobada. El preu inclou l’accés a tots els tallers, la zona d’acampada amb lavabos i dutxes i l’entrada a la Gala Show que tindrà lloc el dissabte 28 de setembre.

Tallers per a tots els públics

Els tallers de diferents disciplines del malabar, impartits per persones expertes, van adreçats tant a persones avançades en la pràctica del malabar com per a principiants. Els tallers es duran a terme en diferents horaris i localitzacions (divendres entre les 16 i les 20 h; dissabte entre les 10 i les 20 h) que es poden consultar en el programa. Durant les tres jornades es faran presentacions públiques dels tallers i una olimpíada amb entrega de premis.

Cercavila, espectacles i concerts

Es farà també una cercavila (dissabte 28 a les 18 h) per a tots els públics pels carrers de Sant Pere de Ribes, incloent-hi i fent partícips els veïns i veïnes del poble. S’organitzaran dues gales on participaran els i les artistes docents de la BJC. A la primera, divendres 27 de setembre a les 20.30 h, es retrà un homenatge a la coneguda artista Linda Farkas i a la segona gala, dissabte a les 20.30 h, actuaran els i les artistes convidades i a continuació hi haurà concerts i deejays a partir de les 23 h.

La Carpa Revolució, iniciativa impulsada per l’associació Fes+Chapeau amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, és un projecte cultural interdisciplinari on comunitat, creació artística i transformació social es fusionen sota la lona de la carpa circense ubicada a la zona de la Masia de Can Puig de Ribes. L’espai va inaugurar-se la primavera del 2017 i des d’aleshores compta amb programació estable durant tot l’any.