Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

16-09-2019 

10 ANYS DE CORRESPURNES I 40 DE COLLA DE DIABLES PETITS DE RIBES

Torna el dissabte 5 d’octubre a Sant Pere de Ribes el Correspurnes 2019, que enguany arribar a  la 10è edició. Una iniciativa que va néixer el 2009 per commemorar el 30è aniversari de la Colla de Diables Petits de Ribes que aquest any celebra el 40è aniversari tot essent la colla de diables infantils més antiga de Catalunya.

Amb el bon resultat i acceptació dels últims anys, i l’interès de part de totes les colles infantils, tornarà a comptar amb el 7è. Concurs de Colles Infantils de Foc, amb 16 colles i més de 600 nens i nenes participants. En aquest concurs el jurat valorarà diferents aspectes de cada colla, els vestits, els timbals, els balls, la desfilada, així com una petita exhibició d’enceses a la Pl. de l’Església.

Els actes començaran a les 18h, amb la trobada de colles a la plaça Marcer. A les 19.30h es donarà sortida a la timbalada (des de la Pl. Marcer, fins al lloc d’inici a la pl. de la Vila) i al Correfoc infantil (pl. de la Vila / pl. de la Font / C. Major / C, Jaume Balmes / C. Nou / C. Ensenyament i pl. de l’Església). Un cop arribades a la plaça de l’Església es procedirà a l’exhibició i concurs amb final, a les 21.30h d’encesa conjunta de totes les colles participants.

Les colles participants d’aquesta edició seran: Petits del Foc, Petits Diabòlics, Infernal de Ribes, Diables Petits de Ribes, Ball de Diables Petits de Roquetes, Diables Infantils de Moja, Diablets de Cua de Cornellà, Diablesses Petites de la Geltrú, Diables de Barbera del Vallès, Diables de Sitges “Colla Vella”, Jove Diables de Cunit, Espurnes i Trons de la Riera de Rubí, Petits Diables i Pixapòlvora d’Igualada, Colla Diables els Cagarrieres de Cambrils, Diables Infantils Els Banyetes de Llorenç del Penedès i Diablons Mite’ls de Calafell.