Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

19-09-2019 

L’ELABORACIÓ DE LES ORDENANCES ES PORTA A DUES SESSIONS PÚBLIQUES

Sessió de l'any passat amb el regidor Fran Perona.

Com es porta fent els darrers anys per aquestes dates, el govern municipal organitza dues sessions informatives i participatives obertes a la ciutadania per explicar el procés d’elaboració de la proposta d’ordenances municipals i fiscals del 2020 abans de tramitar-les i sotmetre-les a l’aprovació del ple. Tindran lloc dilluns 23 de setembre a la Biblioteca Josep Pla de les Roquetes i el dimecres 25 de setembre a la Sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de La Vila de Ribes. En tots dos casos s’iniciaran a les 19h.

Les ordenances municipals són les normes reguladores que serveixen per gestionar el funcionament d’un ens local així com les fiscals regulen els tributs municipals (impostos, taxes i preus públics). En el moment en què s’estan revisant i treballant, a la vegada que s’estan mantenint diverses reunions des de fa unes setmanes amb la resta de grups municipals, s’obre ara la participació a veïns i veïnes perquè hi puguin dir la seva. Així mateix, per a les persones que no puguin assistir, resta a disposició de les interessades el correu electrònic de l’Alcaldia (alcaldia@santperederibes.cat) perquè puguin fer arribar les consideracions que creguin oportunes.

Per l’executiu local, les ordenances han de ser un instrument de cohesió social i que garanteixin la prestació dels serveis bàsics i necessaris per a tota la ciutadania.