Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

24-09-2019 

TORNEN LES XERRADES PER PARLAR “SENSE EMBUTS” A L’ESPAI JOVE

Els i les joves participen activament a les trobades.

L’espai Jove de Ribes organitza un any més unes xerrades per a joves anomenades SENSE EMBUTS que tindran lloc a les seves instal·lacions (c. de Salvador Dalí, 61) els dijous, de 18.30 a 19.30h, a partir del proper 3 d’octubre i fins al 28 de novembre.

Sense Embuts és un projecte que té com a objectiu el benestar i la felicitat del  nostre jovent, oferint eines d’autoconeixement i autoestima, en un espai lliure i segur i facilitant aprenentatges útils per al seu propi desenvolupament personal, a més d’oferir-los eines pràctiques i de qualitat en un entorn confidencial i de complicitat. El cicle es basa en converses amb format de tallers emocionals que esdevenen un punt de trobada on compartir allò que els preocupa i gestionar les seves emocions.

La primera de les trobades, el dijous 3 d’octubre, comptarà amb la col·laboració de l’actriu Candela Antón (coneguda entre els joves per encarnar el personatge de la Berta a la sèrie Merlí de TV3) i la sociòloga Laura Bono per parlar de “La Confiança”. El dia 10 d’octubre es tractaran les “Xarxes socials”, el 17 versarà sobre “Control en les relacions íntimes” i el 24 tema serà “Ventilem l’armari” (de diversitat sexual). Al novembre, els dies 7, 14 i 21, les xerrades giraran a l’entorn de la pèrdua de persones estimades o properes, la vida i l’autoestima. L’últim dijous, el 28 de novembre, es farà un acte de cloenda

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes va portar per primera vegada al municipi el  “Sense Embuts” l’any 2016. És un projecte de creixement personal que també es desenvolupa a Lleida i compta amb professionals i persones voluntàries de l’àmbit pedagògic, educacional i d’altres que volen ajudar als joves a garantir el seu propi benestar i felicitat.

L’activitat és gratuïta i per a més informació es pot consultar la pàgina web www.senseembuts.cat, el seu perfil de Facebook o enviar un WhatsApp al (+34) 605 865 785.