Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

07-11-2019 

JORNADA D’SPEED DATING DEL SECTOR DE L’HOSTALERIA

Jornada d'speed dating a l'edifici institucional de la Vinya d'en Petaca, a les Roquetes.

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està organitzant per a aquest mes de novembre una nova jornada d’entrevistes ràpides de selecció de personal, en aquesta ocasió del sector de l’hostaleria, que es farà a la sala polivalent de l’edifici de la  Vinya d’en Petaca de les Roquetes. L’activitat, amb una data pendent de concretar encara, està adreçada a persones interessades en trobar feina en el sector i les places són limitades.

La data límit per apuntar-s’hi és el 14 de novembre. Totes aquelles persones que hi vulguin participar s’han d’inscriu-re prèviament adreçant-se al Servei Local d’Ocupació del seu municipi o a través de l’adreça electrònica del SLO de Sant Pere de Ribes (serveilocalocupacio@santperederibes.cat) indicant el nom i cognoms, el DNI o NIE, el telèfon de contacte i l’adreça electrònica.

Els participants faran entrevistes de curta durada, amb diverses empreses que tenen la necessitat de contractar personal i estan disposades en seleccionar persones candidates durant la sessió, per les diferents ocupacions que engloba el sector hostaler.

Aquest acció forma part del Projecte innovadors i experimentals, d’àmbit comarcal, que pretén millorar l’activitat de l’hostaleria, sector que genera més ocupació al territori i protegir les persones amb risc d’exclusió sociolaboral.