Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

02-12-2019 

ECOTALLERS D’HORTICULTURA AL MUNICIPI

Horts urbans municipals a les Roquetes. (arxiu)

Aquest mes de desembre, l’Ajuntament organitza dos tallers d’horticultura gratuïts oberts a tothom que hi estigui interessat i empadronat a Sant Pere de Ribes. L’objectiu de les sessions és oferir formació específica sobre horticultura ecològica a les persones usuàries dels horts urbans municipals, i als veïns i veïnes en general.

La primera sessió, Taller de fertilització i planificació dels conreus, es farà als horts urbans de Ribes (c. del Carç – sector Els Costerets) el dijous 5 de desembre de 10 a 12h; la segona formació, Taller de gestió de plagues. Prevenció i control, tindrà lloc als horts urbans de les Roquetes (c. Montgrí amb av. de Mas d’en Serra) el dijous 12 de desembre de 10 a 12h.

Per participar-hi cal apuntar-se prèviament de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, a Ribes o a les Roquetes, i presentar-hi el DNI. El període d’inscripció és del dilluns 2 al dimecres 4 de desembre i del dilluns 9 al dimecres 11 de desembre. L’horari de l’OAC és de 8.30 a 14h de dilluns a divendres tant a Ribes com a les Roquetes, dilluns i dimecres de 16 a 19h a Ribes i dimarts i dijous de 16 a 19h a les Roquetes.

Per a més informació dirigiu-vos a l’OAC personalment o truqueu al telèfon 938967300.