A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

04/12/2019 14:54

Cartell Hivern de Circ 2019. 

La Carpa Revolució presenta l’espectacle “Un bon vent, un bon vin”, la seva primera creació de producció pròpia, que es materialitzarà durant el primer Hivern de Circ del municipi, els dies 20, 21 i 22 de desembre. El projecte explora els paral·lelismes entre el procés d’elaboració d’un bon vi i el d’un espectacle de circ. Ambdós són procediments de creació enèrgics, exigents i fins i tot feixucs que impliquen feina individual així com treball col·lectiu, alhora que depenen d’aspectes que s’escapen del control del seu creador, com el clima en el cas del vi o la resposta del públic en el circ, que determinen l’èxit del resultat final.

Sota la direcció artística d’Isaac Domínguez, la funció, que porta el moviment com a fil conductor de l’experiència, compta amb diferents llenguatges escènics i artístics tal com música conceptual a través d’enregistraments sonors de la collita del raïm, videoprojeccions i circ amb un fort treball de mà a mà i bàscula, per a explicar el treball de veremar entre d’altres processos que engloba la realització del vi.

L’equip d’ ”Un bon vent, un bon vin” està format pel creador de Le Quatuor i Circ Trànsit, David Badia; l’artista de llarga trajectòria forjada en el teatre de carrer i en la creació col·lectiva i la Companyia Balusca, Diana Pla; i el duet acrobàtic especialitzat en bàscula amb equilibris de mà a mà format per Núria Puig i Marc Muñoz. La funció també compta amb la mirada externa del director de circ contemporani, Pau Portabella, i amb l’assessorament de l’artista mexicà Cuau Exal i de la ballarina i coreògrafa Anna Feliu.

L’espectacle es podrà veure a la Carpa Revolució el divendres 20 de desembre a les 20h i el dissabte 21 i el diumenge 22 a les 18h. Les entrades es poden comprar anticipades en el següent enllaç per un preu de 7€ més taxes i a taquilla per 10€.

Per a més informació consulteu la pàgina web de Fes+Chapeau.