A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

04/12/2019 15:34

Programa Galet Festival 2019-2020.

Les entitats i associacions de comerç, cultura i esports de Sant Pere de Ribes, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, han unit esforços per proposar unes festes plenes d’esdeveniments i màgia al municipi. La iniciativa Galet Festival presenta una àmplia agenda d’activitats per a tota la família i un comerç obert, engrescat i amb esperit nadalenc pels mesos de desembre i gener.

D’entrada, el Mercat Municipal La Sínia presenta Benvinguda Tardor, Hola Hivern, una campanya amb un seguit d’iniciatives de la mà dels paradistes a través de la qual obsequien, d’una banda, paperines de castanyes a la clientela els dies 3 i 5 de desembre en el marc de l’acció Compra al Mercat. D’altra banda, amb les activitats Hola Pare Noel i Hola Reis els menuts de la casa es podran fer una fotografia amb els personatges més emblemàtics d’aquestes festes que visitaran el mercat el dia 24 de desembre d’11 a 13h (el Pare Noel) i el dia 4 de gener d’11 a 13h (amb la presència d’un patge reial). També, fins al 8 de gener trobareu diferents atraccions infantils a les seves instal·lacions.

Una altra de les activitats que s’està consolidant en aquest època de l’any és el Festivalet de Nadal Solidari que organitzar el gimnàs i saló de bellesa Bell Gim Jopil i que en aquesta quarta edició se suma a la campanya de recollida de joguines de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. Serà el dia 14 de desembre, a partir de les 11.30h al CC El Local de Ribes. Es demana que les persones assisteix portin com a entrada una joguina nova (no bèl·lica) per donar a la causa.

També, l’associació D.O. Ribes farà enguany la Fira de Nadal els dies 14 i 15 de desembre de 10 a 20.30h i la Fira de Reis el dia 5 de gener de 10h a 14h, al carrer dels Carç. A les seves parades hi podreu trobar els productes dels artesans del municipi i voltants.

Des de La Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes (UCER) es durà a terme una Cercavila dels patges reials, pels carrers principals del nucli urbà, els dia 2,3 i 4 de gener. Igualment sortejaran lots de nadal de la UCER el dia 20 de desembre. Tothom que compri en els establiments adherits a l’associació, del 15 de novembre al 15 de desembre, hi podrà participar  emplenant una butlleta i dipositant-la a les urnes.

I Fem Ribes torna a organitzar, per als infants de fins a 14 anys, el Parc de Nadal els dies 2, 3 i 4 de gener al pavelló municipal. El preu de l’entrada va dels 3€ als 8€ segons la modalitat (tot el dia, matí o tarda) i l’edat del nen o nena; comprant a les botigues associades de Fem Ribes es pot aconseguir un descompte de fins a 3€. A més, a finals de desembre ja estarà disponible el Calendari 2020 de Fem Ribes a tots els comerços associats, amb les millors imatges de les edicions anteriors del concurs de fotografia Jaume Gómez (que organitza la mateixa associació), seleccionades per fotògrafs professionals.

Finalment, de la mà dels comerços es farà la presentació, el dia 23 de desembre, de l’App del comerç local, Approp, que esdevindrà l’aparador virtual de les botigues de Sant Pere de Ribes. En l’aplicació mòbil hi haurà un ampli catàleg de promocions, descomptes i productes, actualitzats i amb gran atractiu, posant a l’abast tota la oferta comercial del municipi als usuaris.

Aquestes festes es podrà gaudir a més del Bosc del Comerç, amb centenars d’arbres artesanals repartits pels establiments de Ribes, decorats amb motius relacionats amb el local on es troben i ornaments creats pels alumnes de les escoles Riera i el Pi, a partir del dia 2 de desembre.

El Galet Festival s’organitza de forma conjunta entre La Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes (UCER) i l’associació Fem Ribes amb la col·laboració del Mercat Municipal de la Sínia, DO Ribes, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Per a més informació sobre les activitats podeu consultar els llocs web i les xarxes socials de l’UCER i Fem Ribes, així com del Mercat Municipal La Sínia i de D.O. Ribes.