Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

27-01-2020 

L’AJUNTAMENT ORGANITZA UN TALLER DE TEATRE A LES ROQUETES PER INCENTIVAR LA CREACIÓ DE NOUS GRUPS

Actuació d'una de les Nits a la fresca. (arxiu)

Per a aquelles persones interessades en el teatre, especialment en crear espectacles o representacions, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ofereix un taller gratuït impartit per l’actriu Xènia Reguant, del 20 de febrer al 27 de març, tots els dimarts i dijous de 18h a 20h. El curs va adreçat a majors de quinze anys i es farà a la Sala Venus del Centre Cívic l’Espai, a les Roquetes. Aquesta és, a més, una de les accions complementàries i estratègiques que s’estan portant a terme de formació i dinamització amb motiu dels treballs de recuperació del Teatre Municipal de les Roquetes, que esdevindrà l’epicentre de les arts escèniques del nucli i vol convertir-se en bressol de noves formacions o companyies teatrals locals.

Els alumnes del curs faran improvisacions i exercicis teatrals per a crear petites peces de teatre que seran exhibides a les instal·lacions del Centre Cívic l’Espai el dia 27 de març a les 19h, coincidint amb el dia mundial del teatre i la Mostra de Teatre que s’hi farà.

Les places del taller són limitades (fins a quinze places) i per a apuntar-s’hi cal omplir el formulari abans del 20 de febrer. Un cop rebuda la sol·licitud es contactarà amb les persones interessades per a informar sobre la disponibilitat de les places i formalitzar la inscripció.