A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

13/02/2020 12:32

Les obres de la pista poliesportiva coberta de Ribes encaren la recta final. 

Les obres de la pista poliesportiva coberta de Ribes, al costat del pavelló, encaren la recta final després de poc més d’un any del seu inici. Aquests dies s’han col·locat els blocs de formigó perimetrals i amb el tancament i el cobriment de la teulada finalitzarà aquesta primavera la primera fase d’execució.

L’alcaldessa del municipi, Abigail Garrido, ha dit que aquesta “era una obra del tot necessària perquè els equips tenien dificultats d’espai per a la pràctica diària de l’esport”. “Esperem que en breu, i després d’haver superat algunes vicissituds i entrebancs d’aquesta obra, puguem tenir ja el pavelló en marxa”, ha afegit. A més, s’ha aprofitat aquesta actuació per fer prèviament l’arranjament i els treballs de millora de la xarxa del clavegueram del sector, amb la instal·lació d’un col·lector d’aigües pluvials per evitar els punts inundables i tolls que s’hi feien, “un dèficit històric que servirà per solucionar tots els problemes, en aquest sentit, de la zona”, ha comentat l’alcaldessa.

L'alcaldessa, Abigail Garrido, a les obres de la pista poliesportiva coberta de Ribes. 

Una vegada acabada la nova pista coberta, es farà la urbanització dels espais exteriors, concretament les tasques necessàries per deixar urbanitzats tots els voltants de la pista coberta, incloent l'espai lliure restant entre la pista coberta nova i el pavelló existent. També s’instal·laran provisionalment uns vestidors  adequats i l’equipament interior de la pista.

Posteriorment, el govern municipal vol tirar endavant la construcció d’un mòdul de vestidors definitiu i vestíbul de consergeria que unirà els dos edificis, el pavelló i la nova pista, per tal d’agrupar l’accés i la gestió del conjunt.

La nova pista coberta, amb un cost d’1,7 milions d’euros, constarà d’una pista longitudinal per a la pràctica del bàsquet, handbol i futbol sala i 3 pistes transversals de bàsquet i mini-handbol.