A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

26/03/2020 10:18

La llum de la Casa de la Vila i la Vinya d'en Petaca s'apagarà per "L'Hora del Planeta".

Com ja és habitual, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes se sumarà a la campanya “L’Hora del Planeta” aquest dissabte dia 28 de març amb l’apagada de llums durant una hora de les façanes de l’edifici institucional de la Vinya d’en Petaca, la Casa de la Vila i l'ermita de Sant Pau.

L’Hora del Planeta és una iniciativa a nivell mundial de l’organització WWF (World Wildlife Fund) que convida a empreses, ajuntaments, organitzacions i a la ciutadania en general a apagar simbòlicament les llums dels domicilis, edificis i elements patrimonials, aquest dissabte de 20.30h a 21.30h, per conscienciar sobre el canvi climàtic i la pèrdua de diversitat. La iniciativa és oberta a tothom qui hi vulgui participar.

Enguany, la proposta és apagar la llum i des de els balcons o finestres dels domicilis llançar en codi morse el missatge “Apaga la luz. Todo irá bien” utilitzant la llanterna del telèfon mòbil o qualsevol altra que es tingui a casa. Per a obtenir el codi morse i més informació podeu consultar el lloc web “L’Hora del Planeta”. 

Els municipis tenen una gran responsabilitat en la disminució de les emissions de gas d’efecte hivernacle per tal de frenar la pèrdua de biodiversitat.  Per aquest motiu l’Ajuntament treballa en la disminució del consum energètic, la mobilitat sostenible i en accions de sensibilització ciutadana.