A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

22/04/2020 11:52

Pàgina web Viu Sant Pere de Ribes. 

Coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha posat a disposició de la ciutadania la pàgina web www.viusantperederibes.cat que recull activitats, recursos i enllaços per entretenir-se, aprendre, cuidar-se i passar millor els dies de confinament a casa. La nova plataforma, concebuda com un lloc dinàmic, s’ha llançat amb un total de 80 propostes inicials, però setmanalment s’anirà actualitzant ampliant de continguts.

Els suggeriments culturals, d’oci i lleure, pedagògics o relacionats amb hàbits saludables  reunits a Viu Sant Pere de Ribes són variats i de diferents temàtiques i tipologies –cursos, vídeos, plataformes web, etc.- i es disposen en diferents apartats. Per exemple, a arts escèniques s’hi troben recursos sobre dansa i teatre; cuina i gastronomia compta amb diferents receptes per a adults i infants; per a potenciar la creativitat i l’aprenentatge hi ha manualitats i experiments; el lloc patrimoni i cultura popular conté col·leccions locals i d’altres recursos sobre tradicions de diversos territoris; a arts plàstiques i cinema s’ofereixen enllaços a museus i per al visionat de pel·lícules;  per a moure’s i fer salut hi ha esports i vida saludable; també a música i literatura s’ofereixen enllaços a revistes, recomanacions de lectura i continguts musicals, i d’altres propostes.

Les propostes recollides són tant locals com d’altres indrets i recursos que es poden trobar a Internet. Amb la voluntat de seguir creixent i oferir aquest altaveu a les entitats municipals, s’hi poden fer arribar propostes a través de l’adreça de correu electrònic cultura@santperederibes.cat.

La voluntat és que aquesta web, un cop acabat el confinament i la situació derivada de la pandèmia, restarà activa com a un punt de referència i consulta de les activitats culturals, esportives i esdeveniments en general que tinguin lloc al nostre municipi.