Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

28/09/2016 13:40

Persones participants a la jornada del món laboral de l'any passat (arxiu).

El Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes, juntament amb les biblioteques municipals, han organitzat una setmana dedicada al món laboral. Enguany, serà la segona edició d'aquesta acció que porta per títol ‘Biblioteca i Món Laboral: No t'aturis!' i que tindrà lloc entre el 3 i el 6 d'octubre.

El tret de sortida de la programació que s'ha preparat serà el dilluns 3 d'octubre, aprofitant la celebració de la Jornada ‘Com millorar el meu projecte de negoci', que tindrà lloc a la biblioteca Manuel de Pedrolo, de 9'30 a 13h (cal inscripció prèvia). L'endemà, dimarts 4, es durà a terme el taller ‘Speed Dating Professional', a les 10h, a la biblioteca Manuel de Pedrolo, i el dimecres 5, a la mateixa hora, a la Josep Pla. En ambdós casos, cal inscripció prèvia enviant un correu a serveilocalocupacio@santperederibes.cat.

El dia 4 també hi haurà la xerrada ‘La Xarxa i la recerca de feina' a càrrec de Joaquim Carbonell, a les 15'30h, a la biblioteca Josep Pla, que es repetirà el dia 6, a les 10h, però a la Manuel de Pedrolo.