Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

08-11-2016 

ES CONSOLIDA EL MERCAT DEL CAVA I LA TAPA A LES ROQUETES

Persones assistents a l'edició d'enguany del Mercat del Cava i la Tapa.

Èxit de la 8a edició del Mercat del Cava i la Tapa celebrada el passat cap de setmana a la plaça Llobregat de les Roquetes. Enguany s'han venut gairebé 5.000 tastets i han passat prop de 2.500 visitants. La incorporació, fa 3 anys, de la tapa per maridar amb els vins i caves, ha fet créixer les degustacions fins arribar a duplicar-les respecte el 2015. L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha comptat amb el màxim suport de l'Associació de Festes Populars de les Roquetes, imprescindible perquè la fira es pugui portar a terme, tant a nivell logístic com per la trobada de plaques.

El regidor de Cultura i Comerç Local de les Roquetes, Adrià Solà, ha fet "una valoració general molt bona perquè tot ha sortit com esperàvem tot i la pluja de dissabte al matí". "Els tallers infantils i l'espai lúdic habilitat ha tingut una gran acceptació i els participants estan molt satisfets perquè la plaça Llobregat és un espai on es concentra molta gent" ha afegit.

Tal i com estava previst, durant tot el cap de setmana han tingut lloc les diverses actuacions a càrrec de les entitats culturals. També s'han fet els tallers infantils temàtics vinculats a la vinya, que han comptat amb el suport de la Mancomunitat Penedès Garraf i l'Associació d'artesans de Canyelles. De la mateixa manera, un cop més han estat presents a la carpa interactiva diverses associacions locals, el Mercat la Sínia i la UCER, que han tingut l'oportunitat de promocionar-se. Cal fer especial èmfasi en els tallers de vitivinicultura, a càrrec de cellers del territori com el Puig Batet i Caves Mestres. Aquest ha estat el segon any que es realitzen amb èxit, amb tots els tiquets exhaurits. Les persones participants han pogut veure com és el procés per embotellar el vi o gaudir del tast de diferents caves.

Finalment, també s'ha presentat la nova placa de cava 2016 que té com a imatge la Torre de la Vilanoveta.