A prop teu: converses amb l'alcaldessa

"Vull complir amb el compromís que vaig adquirir, de sortir als carrers i places, a dialogar i a escoltar als veïns i veïnes de Sant Pere de Ribes. Cal conèixer la realitat del dia a dia, tenir contacte directe, entendre, compartir i opinar, saber què passa al nostre municipi. Les places i els carrers són el lloc ideal per tal de dialogar, treballar pel bé comú, per la participació activa, i, també, per escoltar i fer-nos sentir.

Calen noves formes de relació amb la ciutadania i aquesta serà una més de les que impulsaré des de l'Alcaldia. Quantes més persones observeu la realitat, més fàcil serà actuar sobre les necessitats del nostre poble i la nostra gent, perquè sou vosaltres, que hi viviu, les que coneixeu millor que ningú el que passa en el vostre entorn diari.

Els veïns i veïnes de Ribes, Les Roquetes i les urbanitzacions podreu expressar quines són les vostres inquietuds i preocupacions per tal de poder-les incorporar a l'acció diària que fem des de l'Ajuntament. Hi ha moltes coses a fer i moltes persones a qui escoltar. La proposta és fer-ho entre tots i totes, per tal de trobar solucions de present i de futur. Per això, és necessari saber el que penseu, el que faríeu o el que canviaríeu aquelles persones que vulgueu participar".

 

Abigail Garrido Tinta

Alcaldessa de Sant Pere de Ribes

 

Pròxima sessió prevista: febrer 2019