Agenda de l'Alcaldessa

Dimecres, 31 de gener de 2024

Agenda pública, dimecres 31 de gener de 2024
 
En la roda de premsa d'aquest matí hem explicat els detalls sobre les obres de millora en l'entorn del pavelló de Ribes.
¿ L'objectiu és millorar l'accessibilitat i eliminar les barreres arquitectòniques per fer el nostre municipi més inclusiu per a tothom!
 
 
Agenda pública, miércoles 31 de enero de 2024
 
¿ En la rueda de prensa de esta mañana hemos explicado los detalles sobre las obras de mejora en el entorno del pabellón de Ribes.
¿ El objetivo es mejorar la accesibilidad y eliminar las barreras arquitectónicas para hacer nuestro municipio más inclusivo para todos!
 
 
 
¿ Aquesta tarda hem rebut la visita del conseller de Drets Socials, @carlescampuzano, per conèixer l'activitat que desenvolupa la @fundacio_eusebio_sacristan_ al municipi. Ha estat un plaer compartir una acció tan increïble com aquesta! ¿
--
¿ Esta tarde hemos recibido la visita del consejero de Derechos Sociales, @carlescampuzano, para conocer la actividad que desarrolla la @fundacio_eusebio_sacristan_ en el municipio. ¡Ha sido un placer compartir una acción tan increíble como esta! ¿