Agenda de l'Alcaldessa

Dilluns, 14 de febrer de 2022

Bon dilluns! Avui és el Dia dels Amants de les Biblioteques, un equipament molt necessari per a la cultura i l’educació de la població. Aquest dissabte 19 de febrer inaugurem l’ampliació de la biblioteca Josep Pla de Les Roquetes.
¿ Agenda pública: 14 de febrer de 2022
¿ Començo la setmana amb una reunió amb la Secretaria d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, per parlar del projecte del sistema de màrqueting integrat, representant la Diputació de Barcelona, juntament amb els diputats i diputades de Turisme de les altres diputacions provincials.
¿ Em reuniré amb Salut per rebre informació actualitzada sobre la situació de la COVID-19 al municipi i a la comarca.
¿ Assistiré a la Junta de Govern de la Mancomunitat Penedès-Garraf.
¿ Visitaré les obres d’ampliació de la biblioteca Josep Pla.
¿ Tindré una reunió de treball amb el regidor d’Esports de Les Roquetes i de Promoció de l’Esport, David Navarro.
—-
¡Feliz lunes! Hoy es el Día de los Amantes de las Bibliotecas, un equipamiento muy necesario para la cultura y la educación de la población. Este sábado 19 de febrero inauguramos la ampliación de la biblioteca Josep Pla de Les Roquetes.
¿ Agenda pública: 14 de febrero de 2022
¿ Empiezo la semana con una reunión con la Secretaría de Empresa y Competitividad de la Generalitat, para hablar del proyecto del sistema de marketing integrado, representando a la Diputación de Barcelona, junto con los diputados y diputadas de Turismo de las demás diputaciones provinciales.
¿ Me reuniré con Salut para recibir información actualizada sobre la situación de la COVID-19 en el municipio y en la comarca.
¿ Asistiré a la Junta de Gobierno de la Mancomunitat Penedès-Garraf.
¿ Visitaré las obras de ampliación de la biblioteca Josep Pla.
¿ Tendré una reunión de trabajo con el regidor de Deportes de Les Roquetes y de Promoción del Deporte, David Navarro.