Agenda de l'Alcaldessa

Dilluns, 26 de febrer de 2024

Agenda pública, dilluns 26 de febrer de 2024

Avui, acompanyada de la regidora de Desenvolupament Econòmic, @ana.herrerabo, hem tingut l'oportunitat de donar la benvinguda a una jornada sobre l'estalvi d'aigua dirigida als comerços i negocis del municipi, en resposta a l'emergència per sequera que estem vivint.

¿ La ponència ha estat a càrrec de la coordinadora de l'àrea de clients GT Penedès-Garraf d'Agbar, Ona Ruiz Lorente, qui ha tractat temes com entendre la factura de l'aigua, el context de la situació de sequera, les restriccions i consells pràctics.
¿ És important estar ben informats i prendre mesures davant d'aquesta problemàtica. Gràcies a tots els participants per la vostra implicació i compromís!
--
 
Agenda pública, lunes 26 de febrero de 2024
¿ Hoy, acompañada de la concejala de Desarrollo Económico, @ana.herrerabo, hemos tenido la oportunidad de dar la bienvenida a una jornada sobre el ahorro de agua dirigida a los comercios y negocios del municipio, en respuesta a la emergencia por sequía que estamos viviendo.
¿ La ponencia ha estado a cargo de la coordinadora del área de clientes GT Penedès-Garraf de Agbar, Ona Ruiz Lorente, quien ha tratado temas como entender la factura del agua, el contexto de la situación de sequía, las restricciones y consejos prácticos.
¿ Es importante estar bien informados y tomar medidas frente a esta problemática. ¡Gracias a todos los participantes por su implicación y compromiso!