Agenda de l'Alcaldessa

Dimarts, 23 de gener de 2018

Agenda pública : dimarts dia 23 de gener de 2018.
 

Ahir i avui he tingut tantes coses que no us he pogut explicar.  Així que faig un resum.
Ahir vaig tenir visites de veïns i veïnes.  També vaig fer reunió amb fem poble per treballar propostes de millora en l'oferta de transport públic i al migdia,  reunió de treball amb els caps de departament de l'ajuntament.
Avui, he començat amb una sessió de fotos per al programa de festa major i altres coses que es necessiten. Seguidament,  he visitat la llar d'infants tres pins per parlar de millores al pati i saber com va tot. Al migdia, he anat al ple de 
NODE i a la tarda,  junta de portaveus per preparar el proper ple de dimarts vinent.  BON DIMARTS! !!  (Foto d'avui sortint de l'alcaldia).

Ayer y hoy he tenido tantas cosas que no os he podido explicar.  Así que haré un resumen.

Ayer tuve visitas de vecinos y vecinas.  También tuve reunión con Fem Poble para trabajar propuestas de mejora en la oferta de transporte público y al mediodia, reunión de trabajo con los coordinadores de departamento del Ayuntamiento.   

Hoy, he empezado con una sesión de fotos para el programa de Fiesta Major y otras cosas que se necesitan.  Seguidament, he visitado la guarderia Tres Pins para hablar de mejoras en el patio y saber como va todo.  A mediodia, he ido al pleno de NODE y por la tarda, Junta de Portavoces para preparar el próximo pleno del martes que viene.   Buen martes!!  (foto de hoy saliendo de la alcaldia).