Agenda de l'Alcaldessa

Dimecres, 28 de febrer de 2018

Agenda pública : dimecres dia 28 de febrer de 2018.
 
Avui he començat el matí amb una persona que vol fer un hotel rural al municipi. Seguidament, he atés a visites i al migdia, reunió de treball amb Fem Poble i desprès amb el Grup Municipal Popular. A la tarda, hem treballat diferents projectes per al municipi a la comissió d'inversions, entre elles un projecte per a l'Autòdrom que pot significar la recuperació d'aquest espai històric i també, un lloc d'activitat econòmica. Al vespre, he anat al brindis de la Casa de Andalucia en la celebració del seu dia!! BON DIMECRES!!
Avui i ahir han estat dies intensos. Us deixo una imatge i frase del petit princep en record d'una persona estimada!! 
 
Hoy he empezado la mañana con una persona que quiere hacer un hotel rural en el municipi.  Seguidamente, he atendido visitas y a mediodia, reunión de trabajo con Fem Poble y después con el Grupo Municipal Popular.  Por la tarde, he trabajado diferentes proyectos para el municipio en la comisión de inversiones, entre ellos un proyecto para el Autódromo que puede significar la recuperación de este espacio histórico y tambient un lugar de actividad económica. Por la noche he ido al brindis de la Casa de Andalucia en la celebración de su dia!!! Buen miércoles.
Hoy y ayer han sido dias intensos.  Os dejo una imagen y frase del pequeñó principe en recuerdo de una persona querida!!!