A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Medi Ambient

30/07/2020 08:16

A partir de dissabte 1 d’agost, la deixalleria municipal disposarà de contenidors específics per a la recollida de càpsules de cafè de totes les marques amb l’objectiu de reciclar íntegrament els materials que la composen, sigui plàstic o alumini, i tractar els residus orgànics del seu interior. També es podran dipositar a la deixalleria mòbil que s’ubica diàriament a diferents punts dels nuclis i urbanitzacions (consulteu el calendari d’ubicacions a www.santperederibes.cat/municipi/mediambient/residus/deixalleria-municipal).

Es demana a la ciutadania que a partir d’ara no les llenci al rebuig, sinó que les acumuli per portar-les a la deixalleria fixe o mòbil.

Aquest nou sistema de recollida selectiva és fruit de l’acord de col·laboració amb l’empresa Nestlé, que s’ocuparà del trasllat de les capsules fins les diferents plantes de reciclatge on seran tractades per separar i triturar els materials que composen l’embolcall, i destinar el seu contingut, ja sigui marro de cafè o infusió, a l’obtenció de compost.

El servei estarà disponible a la deixalleria municipal situada al Polígon Vilanoveta (c. dels Boters s/n, que obre de dilluns a divendres de 9h a 13h i de 15h a 19h, dissabtes de 9 a 14h i de 15 a 19h, i diumenges de 9 a 13h.