A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

04/11/2020 15:40

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha ampliat als gimnasos i acadèmies la llista d’establiments que poden optar al paquet d’ajuts Empresa 2020, concedits a tots aquells negocis que s’han vist obligats a aturar la seva activitat per les darreres disposicions restrictives de la Generalitat per contenir la propagació de la Covid-19. Inicialment, aquests subvencions anaven adreçades a establiments de l’hostaleria i la restauració i centres d’estètica.

El període de presentació de sol·licituds per optar a aquests ajuts, de 20 dies hàbils, s’obre aquest divendres, 6 de novembre, un dia després que les bases s’hagin publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB). Les peticions es podran fer fins al dia 3 de desembre. La informació sobre la convocatòria i els formularis per a fer la sol·licitud es poden trobar a l’enllaç https://www.santperederibes.cat/municipi/comercimercats.

L’import dels ajuts és de 1.000€ per establiment, que s’atorguen per concessió directa. Van adreçats a petites empreses de menys de 50 treballadors, persones autònomes i comerç local, que s’hagin vist obligades a suspendre la seva activitat i que acreditin una reducció d’almenys un 75% de la seva facturació.

Les subvencions són compatibles amb els ajuts que, amb la mateixa finalitat, ha aprovat la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament podrà demanar tota la documentació necessària per comprovar les dades declarades. La sol·licitud ha d’incorporar, a més, una declaració responsable obligatòria.