Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Treball

27/10/2022 13:13

Les empreses de Sant Pere de Ribes ja poden sol·licitar subvencions per a la contractació de persones en situació d’atur en el marc del Programa 30 Plus que es porta a terme conjuntament a través del Consell Comarcal del Garraf amb Canyelles, Cubelles, Olivella, i Sitges

Les empreses que participin en el programa rebran una subvenció mensual de 1.166,67 € corresponent al salari mínim interprofessional d’una persona contractada, i per un màxim de 9 mesos.

L’objectiu d’aquest programa innovador, creat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, és afavorir la inserció laboral de persones de 30 anys i més, amb baix nivell formatiu, i proporcionar-los la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. Així mateix, el programa busca donar suport a les empreses i fomentar la contractació.

Es prioritzaran els contractes de llarga durada per a persones majors de 45 anys i per persones en situació d’atur de llarga durada. Les empreses i les persones participants rebran assessorament i acompanyament de l'equip tècnic del programa, en el procés de contractació i en el disseny del pla formatiu per a cada candidat.

Durant els sis anys de funcionament del programa, 200 persones de la comarca han trobat una feina estable i 150 empreses han rebut subvencions per a la contractació, gràcies al treball conjunt entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per l'Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol.